Paddla kajak med familjen

En härlig dagsutflykt eller ett äventyr med övernattning i skärgården?

Sommaren upplevs bäst på vattnet, och vi på Get Out älskar att möjliggöra för familjer att ta sig ut och uppleva skärgården med kajak. Därför har vi flera erbjudanden som lämpar sig för familjer som vill ut och uppleva skärgården på ett kul och säkert sätt.

 

 

En somrig dagsutflykt eller ett vildmarksäventyr

Om ni föredrar att åka på en dagsutflykt så har vi en rad härliga besöksmål runt vår bas på Bullandö Marina. Paddla till en strand och bada, till en liten ö för picknick eller varför inte till en av restaurangerna i området?


För familjen som är mer äventyrslysten finns möjlighet till en övernattningstur i två eller flera dagar. Det är en komplett paketresa där vi ger förslag på en rutt som passar din familj och där vi tillhandahåller all kajak- och friluftsutrustning ni behöver. Ni tar bara med utomhuskläder och mat, allt annat löser vi.


Självklart går det även bra att endast endast kajak- och säkerhetsutrustning och åka ut på ert eget äventyr. Information om detta hittar ni här.


Att paddla med barn

Det är en fantastisk upplevelse för hela familjen att åka ut och paddla ihop. Beroende på barnens ålder och fysiska styrka anpassar vi kajaker och rutt utifrån era förutsättningar. Vi har exempelvis väldigt stabila dubbelkajaker där ett barn kan paddla tillsammans med en förälder, och således vila lite då och då.


50 % rabatt för barn

Vi erbjuder alltid halva priset för barn upp till 12 års ålder!


Boka nu!

För bokning av våra familjeerbjudanden, skicka en bokningsförfrågan direkt till hello@getoutkayak.se.