Guidade kajakupplevelser på Gotland

Boka din upplevelse genom Grå Gåsen (klicka här)

Upptäck Gotländska kusten med kajak genom våra guidade upplevelser! Get Out Kayak Pop-up på Gotland i samarbete med hotell Grå Gåsen och Gåsen Out i Björklunda erbjuder guidade kajakupplevelser på södra Gotland 8-18 juli. Turerna utgår från Gåsen Out i Björklunda och leds av Get Out kayaks erfarna kajakguider Martin och Jonatan. Vi paddlar på olika delar av ön beroende på hur väder och vind ser ut (transport ingår). Vi erbjuder:

Om du har frågor kring våra upplevelser går det bra att ringa 0739813611 eller maila jakob@getoutkayak.se.

Introduktionskurs havskajak

Denna kurs passar bra för dig som vill lära dig grunderna i kajakpaddling och säkerhet och riktar sig både till nybörjare och den som paddlat en del tidigare. Vi börjar kursen på land med enklare övningar och lite teori. Därefter tar vi oss ut i vattnet för gemensamma övningar och sedan paddlar vi en kortare tur gemensamt och övar på de moment vi gått igenom. Vi rundar av med kamraträddning och säkerhetsaspekter vid havskajakpaddling. Vi anpassar i möjligaste mån kursen efter deltagarnas förkunskaper. 

Klicka här för att boka Introduktionskurs havskajak!

Guidad halvdagspaddling

Upplev Gotlands vackra kust på ett helt nytt sätt! Med utgångpunkt från Gåsen tar vi oss dit vädret är gynnsamt för en härlig halvdagspaddling. Erfarna kajakguider vägleder er genom hela upplevelsen. Efter en gemensam introduktion på stranden tar vi oss i kajakerna och börjar vår tur längs land. Halvvägs gör vi ett strandhugg för vila och fika. Längs kusten finns mycket att upptäcka, naturreservat, raukar och klippformationer, fågelliv och en och annan fyr. När turen närmar sig sitt slut plockas vi upp av strandteamet som möter upp för transport, vi slutar alltså inte där vi börjar, utan detta är en så kallad ”A till B”-tur. Som avrundning ingår en “after-kayak” drink på Grå Gåsen. 

Klicka här för att boka Guidad halvdagspaddling!

Solnedgångspaddling

Upplev en storslagen solnedgång från sittbrunnen där det rodnande ljuset och de skvalpande vågorna möts. Vi startar strax efter middag och paddlar längs Gotlands vackra kust medan solen vandrar mot mot havet. Ljudet från havet, sjöfåglar och vind lugnar sig med kvällningen och ett lugn sänker sig över kajaksällskapet. En perfekt avslutning på en härlig sommardag! 

Klicka här för att boka vår Solnedgångspaddling!

Delikatesspaddling - Exklusivt paketerad med Gåsen

Gotland har många delikatesser att erbjuda och i denna tur kombinerar vi en lugn och härlig paddling längs kusten med några klassiska mumsbitar från olika delar av ön. Med utgångpunkt från Gåsen tar vi oss dit vädret är gynnsamt. Erfarna kajakguider vägleder er genom hela upplevelsen. Efter en gemensam introduktion på stranden tar vi oss i kajakerna och börjar vår tur längs land. Halvvägs gör vi ett strandhugg för vila och lite delikatesser. Kanske sker någon provning flytande “i flotte” en bit ut i vattnet. Paddlingen avslutas med en gemensam “After-Kayak” där drink och badtunna på Grå Gåsen ingår. 

Under denna paddling kommer såväl ostar som choklad inmundigas. Du som deltar i denna upplevelse bör därför ej vara laktosintollerant eller vegan.

Klicka här för att boka vår Delikatesspaddling!

Om du har frågor om våra upplevelser går det bra att maila jakob@getoutkayak.se eller ringa på 0739813611.


Swedish