Vårt team

Vi är stolta och glada över att presentera vårt fantastiska team.

Get Out Kayak är en skara friluftsnördar som älskar naturen och jobbar med att hjälpa andra människor upptäcka skärgården genom hållbara naturupplevelser.

Titta efter något av dessa vackra ansikten när du besöker våra kajakbaser.

Kayaking guide Evelina

Evelina Möller är vår huvudguide på Get Out Kayak och har varit med oss sedan 2020. Ni hittar henne oftast på vår bas i Stavsnäs, där hon är chef och ser till att allting rullar på.

Kayaking guide Fredrik

Fredrik Johnsson håller på att utbilda sig till kajakguide på Outdoor Academy i Finland. Under säsongen 2021 gjorde han först praktik hos Get Out Kayak följt av arbete på våra olika kajakbaser.

Kayaking guide Jonatan

Jonatan Nordberg är kajakguide och har arbetat som baschef på våra olika baser under säsongen 2021. Under sommaren har han även hållit i introkurser till kajakpaddling samt guidade dagsturer.

Kayaking guide Emma

Emma Lingehed är vildmarksguide och har arbetat som baschef på vår bas på Bullandö under säsongen 2021. Hon har sett till att allting rullat på och våra gäster tagits väl om hand.

Founder of Get Out Kayak Adam

Adam Åbonde Garke är en av grundarna till Get Out Kayak. Förutom att hjälpa till på de olika kajakbaserna så tar Adam hand om mycket som har med teknik och admin att göra.

Kayaking assistant Zakarias

Zakarias Lindström har varit med oss sedan 2020. Han gjorde först praktik och fortsatte sedan att arbeta som basassistent. Under sommaren 2021 har han arbetat de flesta dagar på vår kajakbas på Bullandö.

Founder of Get Out Kayak Jakob

Jakob Rudberg är en av grundarna till Get Out Kayak. Om du ringer eller mailar till oss så är sannolikheten stor att Jakob är den som svarar på dina frågor.

Kayaking guide Lovisa

Lovisa Tuomela är kajakguide och har arbetat som baschef på Sollenkroka under säsongen 2021. Hon är också en fantastisk fotograf (även om hon är för ödmjuk för att erkänna det) och har tagit flera av de foton som vi använder i vår kommunikation.

Wilderness guide Kevin

Kevin Nykopp är vildmarksguide och har arbetat som basassistent i Stavsnäs under säsongen 2021. Kevin har varit vår "alltiallo" som fixat allt från trasiga kajakpedaler till att bygga trätrall vid basen. Han är också en duktig fotograf och har tagit vackra bilder under säsongen som vi använder i vår kommunikation.

Kayaking guide Sandra

Sandra Kakkuri håller på att utbilda sig till kajakguide på Outdoor Academy i Finland. Under säsongen 2021 har hon arbetat på vår kajakbas i Sollenkroka.