Våra tre kajakbaser

Get Out Kayak erbjuder kayakupplevelser med utgångspunkt från våra kajakbaser på Stavsnäs vinterhamn, Sollenkroka brygga och Bullandö marina. De olika baserna ger access till olika typer av paddlingsupplevelser och platserna används ofta av inbitna kajakentusiaster som iläggningsplats eftersom de ligger nära några av de finaste kajakvattnen Stockholms skärgård har att erbjuda. Läs mer nedan👇

Get Out Karta över Stockholms skärgård som visar var Get Out Kayaks tre kajakbaser ligger.

Get Out Kayak Stavsnäs

Havsbandspaddling med soldränkta klippor och horisont

Get Out Kayak Stavsnäs är den perfekta utgångspunkten för flerdagarsturer ut mot mellersta ytterskärgården och "paddlarnas paradis." Vår huvudbas ligger i Stavsnäs och det är en mycket populär startplats bland våra gäster oavsett tidigare erfarenhet av kajakpaddling. Från Stavsnäs når ni snabbt ut till de vackra naturreservaten Bullerö och Långviksskär. Stavsnäs vinterhamn är också en accesspunkt för Stockholms Kajakled.

Kajakbasen ligger vid Stavsnäs gästhamn, centralt i Stavsnäs vinterhamn. Klicka här för en karta 🗺

Get Out Kayak Stavsnäs når ni lätt med bil eller buss från Stockholm city (ca 50 min), och det finns gott om parkeringsplatser mot en avgift. Hitta en passande avgång med SL från Slussen till Stavsnäs vinterhamn här. I Stavsnäs finns en välsorterad ICA ca 400 m från kajakbasen, och på basen finns toalett, dusch och bastu.

Get Out Kayak Sollenkroka

Vacker, lugn och idyllisk mellanskärgård

Get Out Kayak Sollenkroka är den perfekta utgångspunlten för flerdagarsturer i den vackra mellanskärgården med sina många gröna öar, lugna vikar och kulturrika ösamhällen. Från Sollenkroka når du lätt naturreservaten Hjälmö-Lådna och Storö-Träskö. Sollenkroka brygga är också en accesspunkt för Stockholms Kajakled.

Vår kajakbas finns centralt vid Sollenkroka brygga (den går inte att missa). Klicka här för en karta 🗺

Get Out Kayak Sollenkroka nås enkelt med buss eller bil (ca 1 h) från Stockholm city och det finns normalt parkeringsplatser tillgänliga mot avgift. Hitta en passande avgång med SL från Slussen till Sollenkroka brygga här. Vid Sollenkroka brygga finns en båtmack med en liten butik med begränsat utbud, samt en korvmoj. Vi rekommenderar att ni köper era matvaror innan ankomst till Sollenkroka.

Get Out Kayak Bullandö

Den perfekta dagsutflykten

Get Out Kayak Bullandö är den perfekta utgångspunkten för dagsutflykter med vänner och familj. Paddla till en strand, en liten ö för picknick eller varför inte till restaurant Sjöboden eller Motorverkstan? Vi har flera olika rutter som passar era önskemål för dagen. Från Get Out Bullandö kan du också hyra kajak för flerdagsturer norrut via Sollenkroka eller österut via Stavsnäs.

Kajakbasen ligger inne på Bullandö marina, en av östkustens största marinor med välkända Bullandö Krog, Bullandö glassfabrik och en skön stämning. Många av våra gäster väljer att äta en glass eller stanna på middag innan de återvänder hem efter en härlig skärgårdsutflykt. Klicka här för en karta 🗺  

Get Out Kayak Bullandö nås enkelt med bil eller buss från Stockholm city (ca 50 min) och det finns gott om gratis parkeringsplatser pracis vid vår bas. Hitta en passande avgång med SL från Slussen till Bullandö här. På Bullandö Marina finns en lanthandel samt tillgång till toalett, dusch och bastu för Get Out Kayaks gäster.

Paddla A-till-B

Vi är stolta att kunna erbjuda våra gäster på flerdagarstur möjligheten att paddla mellan våra olika kajakbaser. Ni kan exempelvis starta på Sollenkroka och avsluta er tur fyra dagar senare på Stavsnäs, en mycket populär tur i skärgården runt kanholmsfjärden. Om ni vill paddla A-till-B, kan ni läsa mer här.

Ni kan även skicka ett mail (hello@getoutkayak.se) eller ringa oss (+46 8-520 275 65) om ni vill ha hjälp att planera er tur!


Swedish