Jobba hos oss

Get Out Kayak söker medarbetare till sommarsäsongen 2021

Vi söker dig som vill vara med och bygga ett modernt företag inom turism och destinationsutveckling samtidigt som du tar nästa steg i din egen kompetensutveckling och karriär inom besöksnäringen. Just nu söker vi baschefer, basassistenter och praktikanter för kajaksäsongen 2021. 

Om Get Out Kayak

Get Out Kayak är ett nystartat företag inom naturturism baserat på Värmdö i Stockholms Skärgård och med kajakuppleveler i fokus. Vi erbjuder paketerbjudanden för inhemska och utländska turister att uppleva skärgården med kajak som färdmedel. Vi erbjuder även ”traditionell” kajakuthyrning. 

Vem söker vi? 

Du som trivs hos oss är troligen någon som tröttar ut dina vänner med berättelser om den där perfekta solnedgången på kajakturen, det pufftorra pudret på toppturen eller den crispa smaken på vattnet i den där jokken på vandringen. Du gillar klyschor som det är inte kallt det är friskt och det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder. Du trivs på vattnet och i skärgården och blir lika lycklig över den perfekta tältplatsen på en slät klippa som du blir arg när något skräpar ner eller eldar direkt på klipphällen. Vår gäst är alltid vårt huvudsakliga fokus och vi hjälper, utbildar, preppar och guidar våra gäster till naturupplevelser utöver det vanliga. Vi söker därför medarbetare med en naturlig känsla för service och ett genuint intresse av att hjälpa gästerna till en härlig upplevelse. 

Om våra roller:

Som baschef är du platschef och huvudansvarig för någon av våra kajakbaser. Det innebär att du tar hand om planering, förberedelse och utbildning av de gäster som ska skickas ut på vattnet (främst kajaksäkerhet och grundläggande paddlingsteknik), ansvarar för att det är ordning och reda på basen samt leder och fördelar arbetet för ett antal basassistenter som du har till hjälp. Som baschef har du en pågående eller avslutad utbildning till vildmarksguide och/eller kajakinstruktör.

Som basassistent bistår du baschefen i arbetet med basen. Arbetsuppgifter varierar och kan exempelvis vara att hjälpa gäster med enklare instruktioner, roderinställningar mm, samt materielvård. Som basassistent har du viss erfarenhet inom naturturism/service yrken och/eller kajakinstruktörsutbildning. Kanske har du en pågående utbildning till vildmarksguide. Kanske har du gjort din praktik hos oss tidigare.

Som praktikant får du med begränsad arbetslivserfarenhet inom naturturism möjlighet att testa på, och lära dig, vad det innebär att arbeta med friluftsliv och kajak. Praktiken är 3 veckor och under tidens gång har vi kunskapstillfällen där vi pratar om olika aspekter av att driva friluftsföretag. Praktik är ett bra första steg på vägen att bli basassistent. Vill du ha mer information om vad en praktik innebär? Skicka ett e-mail till jakob@getoutkayak.se. 

Följande är meriterande vid ansökan till baschef och basassistent. Vi söker dig som:

  • Är genuint intresserad av att hjälpa människor ut i naturen med kajak (servicekänsla)
  • Har en kärlek och respekt för naturen och tycker hållbarhet är viktigt
  • Har en positiv och handlingsorienterad personlighet
  • Är bra på att ta helhetsansvar för såväl gäster som för medarbetare och materiel
  • Är bekväm med att ha engelska som arbetsspråk 
  • Har en pågående eller avslutad utbildning som vildmarksguide och/eller kajakinstruktör
    (för baschef) eller relevant erfarenhet inom naturturism/serviceyrke (för basassistent)
  • Har ledarskapserfarenhet som hjälper dig leda och hålla samman din basgrupp (för baschef)

Vad vi erbjuder 

Som anställd hos Get Out Kayak får du härliga kollegor, stimulerande variation i arbetsuppgifterna och en vacker arbetsplats i skärgårdsmiljö på någon av våra kajakbaser Bullandö marina, Stavsnäs gästhamn eller Sollenkroka brygga. Get Out Kayak är nystartat, vilket betyder att det ges möjlighet att vara med och bygga och utveckla vår organisation inte bara denna säsong utan kommande säsonger. Under säsongen genomför vi även en del roliga event och utbildningar för våra anställda.

Logistik och boende

Våra kajakbaser finns på Bullandö marina, Sollenkroka brygga och Stavsnäs gästhamn och har fastlandsförbindelse via väg med bussförbindelse från Stockholm, Slussen. Vid lång restid kan reseersättning diskuteras. För medarbetare som inte bor i Stockholmsregionen finns viss möjlighet till subventionerat boende efter särskilt överenskommelse. Det finns goda möjligheter till enklare övernattningar i (egen) Camper Van eller tält. Dusch/WC/bastu finns på några av våra baser.

Ansökan

Ansök genom att skicka en introduktion av dig själv (ca 0,5-1 A4) samt ett CV till jakob@getoutkayak.se. Vi behandlar ansökningar löpande från början av februari, men sista ansökningsdag är den 24 februari. Inkom gärna med din ansökan så snart som möjligt.

För mer information eller frågor, ring Jakob Rudberg (vd) på 0739813611 eller skicka ett e-mail. Mer information om Get Out Kayak finns på www.getoutkayak.se samt sociala medier (@getoutkayak).

Välkommen med din ansökan!

Swedish