Företag och grupper

Paddla kajak med jobbet

Den perfekta sommaraktiviteten med teamet eller kompisgänget!

Saltstänkt kajakpaddling, kombinerat med after work eller en klassisk skärgårdsmiddag i kvällssolen. Våra kunniga vildmarksguider tar mer er ut på en guidad tur som avslutas med matlagning utomhus eller ett besök på skärgårdskrog.

Vi tar helhetsansvar för er upplevelse och samverkar med andra företagare i området för att skräddarsy ert evenemang baserat på era preferenser. Hör av er så hjälps vi åt att hitta ett upplägg som passar just er!

Företagspaddling, AW eller möhippa/svensexa?

Våra paket för skärgårdspaddling passar lika bra för företagspaddlingen eller team kick-offen som för after work, möhippan/svensexan eller kompisgänget. Vi har möjlighet att transportera kajaker och utrustning till andra platser, vilket betyder att ni kan starta och avsluta er paddling vart ni vill. 

Nedan beskriver vi några populära kombinationer som vi erbjuder, men vi kan såklart skräddarsy ett upplägg som passar just er! 

 

Vad säger våra gäster om oss?

Get Out Kayak hjälpte oss att arrangera en perfekt sommar kick-off för vårt team. Vi paddlade till en liten ö för lunch och solbad. Guiderna var professionella och allt var genomtänkt och välplanerat – hög kvalitet helt enkelt! Jag kan varmt rekommendera Get Out Kayak för ert nästa event.

Marwan Ayache, Vice VD, Stockholm School of Entrepreneurship (SSES)

Guidad halvdagspaddling med 2-rätters på skärgårdskrog

Skicka bokningsförfrågan

Guidad heldagspaddling med gemensam friluftsmatlagning

Skicka bokningsförfrågan

Välj ett coronasäkrat event - om Covid-19 och åtgärder för att minska smittspridning

Vi följer myndigheternas rekommendationer och riktlinjer genom alla moment av aktiviteten. Genomgång och kajakpaddling sker utomhus och det är enkelt att hålla avstånd. Vi erbjuder kostnadsfri avbokning upp till 24 h innan evenemanget.

Läs mer om hur vi hanterar Covid-19.

Välkomna till en härlig och säker upplevelse!