Utförsäljning av begagnade kajaker

[Only in Swedish]

Passa på att fynda kompletta paket med kajaker och utrustning!

Är du intresserad av att köpa kajak? Nu säljer vi några av våra väldigt uppskattade kajaker som använts i vår uthyrning.

Hos oss tar vi väl hand om våra kajaker och utrustning, så de är i fint och fullt fungerande skick.

Vi kommer sälja ut kajaker av flera märken och sorter. Både singel- och dubbelkajaker. Här nedan följer några exempel, men vi har fler kajaker än dessa så kom gärna förbi vår kajakbas i Stavsnäs och titta vad vi har tillgängligt samt provpaddla.

Flera av märkena finns även att hitta på välsorterade kajakbutiker i Stockholmsområdet som Stockholm Kajak och Kajaksidan, så det är smidigt att kunna komplettera med extra utrustning eller reservdelar om du planerar paddla mycket och slita kajaken med hälsan.

Alla kajaker och utrustning säljes i befintligt skick. Priserna är ungefärliga och varierar något beroende på modell och skick. Det är först till kvarn som gäller!

Är du intresserad av att köpa kajak så hör av dig till oss på hello@getoutkayak.se eller ring på 08-520 275 65.

 


 

SINGELKAJAKER

Seabird Discovery, 6.200 kr (ordinarie pris 12.490 kr)

En stabil och mångfacetterad havskajak som passa alla kroppsformer, kort, lång, mindre, större. Den är stabil och bra och lämpar sig därför inte bara för den vane paddlaren utan även för nybörjare. Kajaken är designad av Björn Thomasson.

Seabird Expedition, 7.100 kr (ordinarie pris 14.990 kr)

En lite längre och smalare kajak som är designad av Ingvar Ankervik (b.la. VKV). Denna kajak är en mycket bra långturskajak, styv och fin och tar vågor och vind galant. Finns i två storlekar (LV och HV).

Demokajaker, 5.500 kr (ordinarie pris ca 11.990-14.990 kr)

Vi har ett fåtal demokajaker av blandade sorter vilka är helt nya och nästintill oanvända (endast plockats fram och eventuellt använts på en kort provtur eller provsuttits på land). Alla är singelkajaker, men av olika modeller. Kom förbi vår bas i Stavsnäs och ta en titt om du är intresserad!

 

DUBBELKAJAKER

Liker Easty D5.5, 13.500 kr (ordinarie pris 21.990 kr)

Fantastisk tvåmanskajak med gott om packutrymme tack vare en extra packlucka mellan sittbrunnarna. Rymligt för två på längre turer, eller perfekt för familjen på dagsutflykt (med t.ex. hund eller barn i mittenluckan). Designad av Björn Thomasson (samma som Seabird Discovery).

Prijon Poseidon/Excursion, 14.500 (ordinarie pris 23.990 kr) SLUTSÅLD, återkom 2024

Utmärkt för paddling i skärgården och på öppnare hav. En lättdriven tvåmanskajak med bra kursstabilitet. Stora packutrymmen bak och fram samt en mindre "fikalucka" mellan sittbrunnarna.

Vento Duo 5.2, 6.400 kr (ordinarie pris 13.990 kr) SLUTSÅLD, återkom 2024

Trevlig och smidig tvåmanskajak som inte är längre än en enmanskajak (vilket underlättar vid förvaring). Den är lättpaddlad, stabil, och har väl tilltagna sittbrunnar vilket gör det enkelt att stiga i och ur kajaken. OBS! Extrautrustad med SmartTrack pedalsystem med robust aluminiumskena (jämfört med standardutrustningen på denna kajakmodell som är helt av plast). Detta förlänger livslängden avsevärt på utrustningen samt gör styrningen mer stabil och hållbar.

 

ÖVRIGT

Tillbehörspaket, 1.500 kr (ordinarie pris 2.399 kr)

1 paddel (tvådelad aluminiumpaddel från Vidda), 1 flytväst (Seabird Pro), 1 sittbrunnskapell (Vidda).